Restoran zdrave hrane “Vivo”

Učenici Ekonomske škole iz Niša osvojili su drugo mesto u sredu 14.3.2018. godine u okviru Nacionalnog preduzetničkog takmičenja srednjoškolaca Srbije. Takmičenje je kao projekat počelo sa realizacijom u drugoj polovini 2017. godine u 36 srednjih škola Republike Srbije, pod pokroviteljstvom Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (VŠPEP) iz Beograda, Razvojnom agencijom Srbije (RAS), a pod nazivom „NaPred“ i pod sloganom „Nauči preduzetništvo“.
Učenici Ekonomske škole su sa šest projekata i isto toliko učeničkih ekipa pokazali izuzetan preduzetnički duh, kreativnost i istinski kvalitetno znanje.
Ekipa u sastavu: Anđela Durmišević, Ksenija Milenković, Anastasija Simić, Manuela Petrović i David Milošević.
Sa projektom pod nazivom “Vivo” za samo poen razlike osvojili su drugo mesto.
Mentorski tim obeju prvonagrađenih ekipa u sastavu: Slađana Radojlović, Olgica Krstić i Olivera Arizanović se zahvaljuje na upornosti, entuzijazmu i kreativnosti svojim timovima, a ostalim ekipama čestitaju na pokazanom umeću.

Na drugom takmičenju u okviru projekta „Škola studentskog i učeničkog preduzetništva“, u organizaciji Visoke poslovne škole strukovnih studija iz Leskovca, u konkurenciji od 27 tim Ekonomske škole iz Niša osvojio je prvo mesto u kategoriji marketinškog nastupa i korišćenju društvenih mreža u promotivne svrhe.
Tim sa projektom “Vivo” u sastavu: Jana Milenković, Anđelina Stanković, Mina Momirović, Manuela Petrović, Anastasija Simić, David Milošević i mentorski tim: Slađana Radojlović, Olgica Krstić i Olivera Arizanović.

30724689_1929537187116649_6342716778275143680_n.jpg

Promo spot učenika Ekonomske škole za restoran zdrave hrane “VIVO”
Prezentacija – restoran zdrave hrane “VIVO”
Biznis plan “VIVO”

VIVO 1  VIVO 2

potvrda-leskovac.jpg

Diploma timu 27 iz ESN za marketinski nastup                      Diploma Sladjani za mentorstvo u primeni drustvenih mreza                       Diploma za mentorstvo u oblasti preduzetnistva